skip to Main Content

Van administratieve support tot organisatorische en personele ondersteuning… ‘ed, your service!’ ondersteunt. Gewoon goed geregeld. Sparren over de mogelijkheden? Mail gerust!

zakelijk

Snel en handig ‘opschakelen’? Doen we! Ophalen of wegbrengen van buitenlandse gasten, een boodschap doen of boeket of fruitmand regelen en dan gelijk persoonlijk overhandigen. Een lunchafspraak, diner of een compleet bedrijfsuitje? Met ‘Ed, your service!’ voorkomt u extra werkdruk en focust iedereen op zijn/haar taak. Super flexibel!

Een host of hostess bij evenementen, reservering van hotels en restaurants, vervoer van en naar het vliegveld regelen en het samenstellen van kerstpakketten? ‘Ed, your service!’ ‘Win-win’ voor iedereen!

Gewoon even bellen: 06 12500663 of mailen: info@edyourservice.nl

Want wij zijn ‘Ed, your service!’.

Beste Marieke, super bedankt voor je hulp en de goede en snelle service. Zijn we erg blij mee!

Een charmante gastvrouw, enthousiast, hartelijk, professioneel en enorm creatief. ‘Ontzorgster’ bij uitstek! Marieke kon zich heel goed inleven in onze wensen. Mede dankzij haar is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Sinds Marieke de ontvangst van onze gasten verzorgt, is de klantentevredenheidsscore nog hoger! Deze eerste indruk maakt dus écht het verschil voor ons.

Wanneer er iets geregeld moet worden, waar niemand tijd voor heeft, dan bellen we Marieke. Die regelt het. Goed en snel. We bellen haar steeds vaker.

bekijk ook onze andere diensten

De diensten van ‘Ed, your service!’. Behulpzaam. Scherp. Efficiënt. Gastvrij.

test

particulier

Marieke helpt en regelt. Bij u thuis. Alle zaken waar u zelf geen tijd voor heeft of die u zelf niet kunt. Of het nu om een boodschap gaat, een administratieve vraag of een compleet feest… ze is er voor u en ze regelt het! Lees verder >>>

recreatie en hospitality

Op en top gastvrouw, dat is Marieke. Gastvrijheid en hospitality op het hoogste niveau. Voor bedrijven binnen de recreatie en leisure biedt Ed, your service diensten aan op maat.
Lees verder >>>

nu en binnenkort

Binnenkort staat er veel op stapel. Marieke heeft ook altijd leuke ideeën! Lees mee, misschien kan ze u helpen of inspireren.
Lees verder >>>

service, please!

Geen vraag is te gek! U mag Marieke om hulp vragen voor uiteenlopende zaken. Dat kan telefonisch, per mail of met behulp van het contactformulier. Marieke komt ook graag even langs om kennis te maken wanneer u daar prijs op stelt.  Dat praat soms makkelijker.

bel gerust

Tussen 08.30 en 20.00 uur is Marieke op werkdagen bereikbaar via 06 12500663

terugbelverzoek

Laat hier uw nummer achter,
dan belt Marieke terug wanneer het ú uitkomt!

    ik heb een vraag

    Omdat de dienstverlening zo breed is, zijn de vragen die Marieke krijgt ook heel uiteenlopend. Twijfel dus nooit om iets te vragen! Marieke geeft altijd behulpzaam antwoord. Maak gebruik van het formulier hiernaast.

      Back To Top