skip to Main Content

Extra handen nodig, tijdelijk of structureel? Altijd de juiste support om u te ondersteunen en uw gasten te verrassen! Ontdek onze hospitality diensten op maat. Vragen? Bel Marieke!

recreatie en hospitality

Strakke planning tot in de details, zo maakt u het verschil voor uw gasten/klanten. Van ontvangst tot vertrek. Bij een kort verblijf of meerdaags evenement: ‘Ed, your service!’ support van begin tot eind.

Een open dag, een open huis, een congres of een concert. Van compleet draaiboek tot de volledige regie, van de catering op locatie tot een complete culinaire brigade. Ontsluit met ‘Ed, your service!’ een netwerk van vakkundige mensen, omdat u de tijd ontbreekt of omdat u simpelweg een evenement wilt dat professioneel, goed georganiseerd is en staat als een huis.

Gewoon even bellen: 06 12500663 of mailen: info@edyourservice.nl

Want wij zijn ‘Ed, your service!’.

Beste Marieke, super bedankt voor je hulp en de goede en snelle service. Zijn we erg blij mee!

Een charmante gastvrouw, enthousiast, hartelijk, professioneel en enorm creatief. ‘Ontzorgster’ bij uitstek! Marieke kon zich heel goed inleven in onze wensen. Mede dankzij haar is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Sinds Marieke de ontvangst van onze gasten verzorgt, is de klantentevredenheidsscore nog hoger! Deze eerste indruk maakt dus écht het verschil voor ons.

Wanneer er iets geregeld moet worden, waar niemand tijd voor heeft, dan bellen we Marieke. Die regelt het. Goed en snel. We bellen haar steeds vaker.

bekijk ook onze andere diensten

De diensten van ‘Ed, your service!’. Behulpzaam. Scherp. Efficiënt. Gastvrij.

test

particulier

Marieke helpt en regelt. Bij u thuis. Alle zaken waar u zelf geen tijd voor heeft of die u zelf niet kunt. Of het nu om een boodschap gaat, een administratieve vraag of een compleet feest… ze is er voor u en ze regelt het! Lees verder >>>

zakelijk

Marieke biedt zakelijke ondersteuning op maat. Professioneel en efficiënt! Van de organisatie van uw event tot administratieve support. Wanneer u even extra handjes nodig heeft of voor een uitdaging staat, biedt Marieke hulp
Lees verder >>>

EDtrouwt

Een weddingplanner inschakelen kan een uitkomst zijn. Marieke helpt en regelt. Alle zaken waar jullie zelf geen tijd voor hebben.
Lees verder >>>

service, please!

Geen vraag is te gek! U mag Marieke om hulp vragen voor uiteenlopende zaken. Dat kan telefonisch, per mail of met behulp van het contactformulier. Marieke komt ook graag even langs om kennis te maken wanneer u daar prijs op stelt.  Dat praat soms makkelijker.

bel gerust

Tussen 08.30 en 20.00 uur is Marieke op werkdagen bereikbaar via 06 12500663

terugbelverzoek

Laat hier uw nummer achter,
dan belt Marieke terug wanneer het ú uitkomt!

ik heb een vraag

Omdat de dienstverlening zo breed is, zijn de vragen die Marieke krijgt ook heel uiteenlopend. Twijfel dus nooit om iets te vragen! Marieke geeft altijd behulpzaam antwoord. Maak gebruik van het formulier hiernaast.

Back To Top