skip to Main Content

Dat ene klusje waar u nu al zo lang tegenop ziet?
Een feestje organiseren of wilt u weer eens gezellig de deur uit? ‘ed, your service!’ is u graag behulpzaam. Geen vraag is te gek: bel gerust!

particulier

test

Iedereen kent dat gevoel: je wilt van alles, maar hoeveel prettiger, fijner, leuker en sneller zou het wel niet gaan met wat hulp. Eindelijk eens die kast opruimen, misschien wel spullen op Marktplaats verkopen, die vakantie boeken of een mooi verjaardagsfeest organiseren. Eigenlijk precies wat ‘Ed, your service!’ biedt: dat extra paar handen, die drijvende kracht of stuwende motor, die fijne behulpzaamheid, die stok achter de deur. Heerlijk!

‘Ed, your service!’ helpt. Bij alles waar u net niet de tijd, de moed, de handigheid of aardigheid in heeft. Bel ‘Ed’, voor hulp bij een boodschap tot een complete verhuizing. Of om gewoon een keer lekker te shoppen voor een nieuwe garderobe.

Onderhoud of verhuur van uw vakantiehuis, een flesje wijn in de koelkast zetten of het regelen van een gastvrouw of kok aan huis? Zo geregeld!

De aanpak van ‘Ed, your service!’ is altijd vriendelijk en persoonlijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een dringend klusje wat zo snel mogelijk moet worden gedaan?
Gewoon even bellen: 06 12500663 of mailen: info@edyourservice.nl

Want wij zijn ‘Ed, your service!’.

"Door corona hebben we onze trouwdag van juni naar september moeten verplaatsen en zelfs toen was het spannend wat er wel en niet zou kunnen. Ondanks alles een geweldige dag gehad en alles was perfect geregeld. Marieke, hartelijk dank voor jouw hulp. Het was echt onze dag en we hebben…

Beste Marieke, super bedankt voor je hulp en de goede en snelle service. Zijn we erg blij mee!

Een charmante gastvrouw, enthousiast, hartelijk, professioneel en enorm creatief. ‘Ontzorgster’ bij uitstek! Marieke kon zich heel goed inleven in onze wensen. Mede dankzij haar is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Sinds Marieke de ontvangst van onze gasten verzorgt, is de klantentevredenheidsscore nog hoger! Deze eerste indruk maakt dus écht het verschil voor ons.

bekijk ook onze andere diensten

De diensten van ‘Ed, your service!’. Behulpzaam. Scherp. Efficiënt. Gastvrij.

zakelijk

Marieke biedt zakelijke ondersteuning op maat. Professioneel en efficiënt! Van de organisatie van uw event tot administratieve support. Wanneer u even extra handjes nodig heeft of voor een uitdaging staat, biedt Marieke hulp
Lees verder >>>

recreatie en hospitality

Op en top gastvrouw, dat is Marieke. Gastvrijheid en hospitality op het hoogste niveau. Voor bedrijven binnen de recreatie en leisure biedt Ed, your service diensten aan op maat.
Lees verder >>>

EDtrouwt

Een weddingplanner inschakelen kan een uitkomst zijn. Marieke helpt en regelt. Alle zaken waar jullie zelf geen tijd voor hebben.
Lees verder >>>

service, please!

Geen vraag is te gek! U mag Marieke om hulp vragen voor uiteenlopende zaken. Dat kan telefonisch, per mail of met behulp van het contactformulier. Marieke komt ook graag even langs om kennis te maken wanneer u daar prijs op stelt.  Dat praat soms makkelijker.

bel gerust

Tussen 08.30 en 20.00 uur is Marieke op werkdagen bereikbaar via 06 12500663

terugbelverzoek

Laat hier uw nummer achter,
dan belt Marieke terug wanneer het ú uitkomt!

    ik heb een vraag

    Omdat de dienstverlening zo breed is, zijn de vragen die Marieke krijgt ook heel uiteenlopend. Twijfel dus nooit om iets te vragen! Marieke geeft altijd behulpzaam antwoord. Maak gebruik van het formulier hiernaast.

      Back To Top